Banden/Uitlijnen/Balanceren

De band is het enige contact wat u met uw auto op het wegdek heeft, een goede band is dan ook essentieel voor uw veiligheid. Denk aan aquaplaning door te weinig profiel, klapbanden door beschadiging of uitdroging. Twijfelt u aan de conditie van uw banden? We controleren ze graag en gratis voor u! Afspraak niet nodig. Mochten uw banden aan vervanging toe zijn adviseren we u graag. De banden worden gewisseld met een profesionele Butler machine.

Trilt uw stuur op hoge snelheid? Dan moeten de wielen gebalanceerd worden. Hiervoor hebben we een moderne Balco laser gestuurde machine.

Staat uw stuur scheef of trekt de auto naar een kant? Dan moet uw auto uitgelijnd worden.Een goede wielstand voorkomt scheef slijten van uw banden en ongewenst stuurgedrag. Uitlijnen is de wielstanden afstellen op fabrieksgegevens. Uitlijnen doen we vierkant met 4 meetkoppen en acht cameralenzen zodat alle afstellingen weer exact kloppen. Uitlijnen doen we met een John Bean apparaat.


Bandenopslag,

heeft u thuis geen ruimte voor uw zomer/winterbanden? Wij kunnen ze voor u opslaan. De banden worden netjes gelabeld en in daarvoor bestemde stellingen opgeslaan. Vraag naar de scherpe tarieven.